Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ieder-mens-heeft-een-verhaal

De Raad van Toezicht heeft de verantwoordelijkheid toezicht te houden op de
doelrealisatie van de stichting. Naast de eigen vergaderingen zijn er ook maandelijkse vergaderingen met de Raad van Bestuur en half jaarlijks met de Raad van Zorgvragers.

De raad bestaat uit drie leden: Caro Imming, Erwin van der Sluis en Boudien Sieperda. U kunt vrijblijvend contact opnemen met de raad. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De raad stelt zich gaag aan u voor.

ImmingMijn naam is Caro Imming. Ik woon in de stad Groningen en heb in de afgelopen ruim 25 jaar in het noorden bij verschillende zorgorganisaties en een woningcorporatie gewerkt als manager zorg of adviseur, zowel als zelfstandige als in loondienst. Op dit    moment ben ik weer actief als zelfstandige.

Mijn eerste werkervaring in de zorg was in het kruiswerk. Wat me daarin vooral aansprak is de zorg die je bij mensen thuis levert, je bent te gast bij de cliënten. Dat spreekt me ook zo aan in het werk van Stichting GoedGeregeld. De zorgvrager staat voorop        en de ondersteuning vindt plaats bij de zorgvrager thuis. In het werk ligt de nadruk op de mogelijkheden van zorgvragers en niet op de beperkingen hetgeen tot uiting komt in de organisatie methodiek ‘Bruto Persoonlijk Geluk’ waar de focus ligt op kwaliteiten    van mensen en op acceptatie van de persoon als geheel. 

Ik vind het fijn dat ik mijn ervaring uit de diverse werkvelden kan inzetten bij SGG. En ik leer ook weer over een organisatie die het allemaal lekker op haar eigen manier vormgeeft en uitvoert. Na eerst 3 jaar lid te zijn geweest van de raad ben ik sinds 2021 voorzitter van de Raad van Toezicht.

Sluis van derMijn naam is Erwin van der Sluis. In juni 2017 ben ik formeel tot de Raad van Toezicht van SGG toegetreden. Na een fijn gesprek met Jeannette en een vorig lid van de RvT was ik volledig overtuigd om tot de RvT toe te treden. De enthousiasme van de beide bestuurders, de missie en visie van de organisatie en de uitdagingen voor de komende jaren inspireert mij om mijn rol van toezichthouder actioef op te pakken.

In mijn werkzame leven ben ik de manager financien en controle bij Stchting Interzorg Nederland. een intramurale ouderenzorginstelling in Assen e.o. Mijn kennis van bedrijfsvoering kan ik inzetten voor mijn toezichthoudende rol bij SGG en hoop daarmee mijn bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie te kunnen leveren en dat op een wijze dat bij de organisatie past. 

In mijn privéleven kan ik terugvallen op een hele fijne realtie en samen met de 3 kinderen kan ik 100% zeggen hierin gelukkig te zijn. Daarnaast probeer ik zo nu en dan een aantal sportieve uurtjes te pakken,  meestal door een stukje hard te lopen in de omgeving van mijn woonplaats Norg. Dit geeft mij de benodigde ontspanning en houdt mijn geest en lijf in balans.   

 

BoudienMijn naam is Boudien Sieperda. Ik woon met mijn man, twee pubers (een meisje en een jongen) én een kat in Eelderwolde. Ik ben geboren en getogen in de stad Groningen en ik voel me nog steeds erg thuis in het Noorden van Nederland. Ik volgde in Groningen de opleiding HBO Rechten en ben als jurist mijn carrière begonnen in het Universitair Medisch Centrum Groningen. Sinds 2015 ben ik in het UMCG werkzaam als Functionaris Gegevensbescherming. Dit betreft een toezichthoudende functie, waarbij ik in het UMCG toezicht houdt op de naleving van de privacy wet- en regelgeving, zoals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Ik vind het dan ook goed passen dat ik sinds 2020 ben toegetreden tot de Raad van Toezicht van de Stichting GoedGeregeld. Ik beschouw het als een grote eer dit te mogen doen en ik zal al mijn juridische kennis en ervaring in de gezondheidszorg inzetten om deze functie goed te kunnen uitoefenen. Ik kan me daarnaast helemaal vinden in de visie van de Stichting GoedGeregeld. Deze visie, zorg bieden aan de complete mens waarbij de wensen en behoeften van de zorgvrager centraal staat, sluit helemaal aan bij    mijn eigen overtuiging over hoe zorg eruit zou moeten zien. In het UMCG zie ik toch dat de zorg zich vaak richt op het behandelen van een specifieke klacht en niet zozeer gericht is op de mens als geheel. Ik vind het heel mooi om te zien dat de Stichting GoedGeregeld daar wel veel aandacht voor heeft.

In mijn vrije tijd ben ik graag samen met mijn gezin. Ook vind ik het fijn om regelmatig een rondje in mijn woonomgeving te hardlopen of spreek ik af met vrienden. Daarnaast houdt ik ervan om taarten voor familie en vrienden te bakken en zo nu en dan lekker te dansen op een salsafeestje.