Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ieder-mens-heeft-een-verhaal

De Raad van Toezicht heeft de verantwoordelijkheid toezicht te houden op de
doelrealisatie van de stichting. Naast de eigen vergaderingen zijn er ook maandelijkse vergaderingen met de Raad van Bestuur en half jaarlijks met de Raad van Zorgvragers.

De raad bestaat uit drie leden: Jeannette Hendriksen, Caro Imming en Erwin van der Sluis. U kunt vrijblijvend contact opnemen met de raad. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

HendriksenDe raad stelt zich gaag aan u voor.

Mijn naam is Jeannette Hendriksen, ik woon in de stad Groningen met mijn man en twee tienerjongens. Geboren vlakbij Den Bosch en sinds 1992 ingeburgerd als echte Noorderling. In Nijmegen heb ik rechten gestudeerd, daarna was ik werkzaam als manager en jurist. De laatste jaren ligt mij focus vooral op het juridische en toezichthoudende werk. Zo ben ik ook toezichthouder bij Stichting Noorderkwartier: 10 basisscholen rondom Delfzijl en Appingedam.

Het is me een eer en een genoegen om in de Raad van Toezicht van Stichting GoedGeregeld te mogen zitten. Het bijzondere van SGG is dat de zorgvrager echt voorop staat. Bijna alle zorginstellingen zeggen dit, maar zoals ik SGG heb leren kennen, maken de mensen van SGG, jullie dus, dat ook echt waar. En dat is een hele prestatie in deze wereld met snelle veranderingen in het zorglandschap. In mijn werk als jurist bij het UMCG ziekenhuis in Groningen die ik dat het soms lastig is de zorgvrager centraal te blijven stellen.

De toenemende regelgeving en verantwoording vraagt veel van de zorgverleners en van het bestuuur. Ik zie het dan ook als mijn taak om als lid van de Raad van Toezicht het bestuur met raad en daad bij te staan in deze complexe wereld. En het toezicht zodanig in te vullen dat de kern van SGG voorop blijft staan: de zorgvrager ondersteunen om zo zelfstandig mogelijk te functioneren. Samen maken we dit mogelijk!

ImmingMijn naam is Caro Imming. Ik woon in de stad Groningen en heb twee zoons van 17 en 21 jaar.. In de afgelopenruim 20 jaar heb ik in het noorden bij verschillende zorgorganisaties gewerkt als manager zorg of adviseur, zowel als zelfstandige als in loondienst. Op dit moment ben ik projectleider VIPP bij Dialyse Centrum Groningen.

Mijn eerste werkervaring in de zorg was in het kruiswerk. Wat me daarin vooral aansprak is de zorg die je bij mensen thuis levert, je bent te gast bij de cliënten. Dat spreekt me ook zo aan in hete werk van Stichting GoedGeregeld. De zorgvrager staat voorop en de ondersteuning vindt plaant bij de zorgvrager thuis.

Ik vind het fijn dat ik mijn ervaring in de diverse werlvelden kan inzetten bij SGG. En ik leer ook weer over een organisatie die het allemaal lekker op haar eigen manier vormgeeft en uitvoert.

Sluis van derMijn naam is Erwin van der Sluis. In juni 2017 ben ik formeel tot de Raad van Toezicht van SGG toegetreden. Na een fijn gesprek met Jeannette en een vorig lid van de RvT was ik volledig overtuigd om tot de RvT toe te treden. De enthousiasme van de beide bestuurders, de missie en visie van de organisatie en de uitdagingen voor de komende jaren inspireert mij om mijn rol van toezichthouder actioef op te pakken.

In mijn werkzame leven ben ik de manager financien en controle bij Stchting Interzorg Nederland. een intramurale ouderenzorginstelling in Assen e.o. Mijn kennis van bedrijfsvoering kan ik inzetten voor mijn toezichthoudende rol bij SGG en hoop daarmee mijn bijdrage aan de verdere professionalisering van de organisatie te kunnen leveren en dat op een wijze dat bij de organisatie past.

In mijn privéleven kan ik terugvallen op een hele fijne realtie en samen met de 3 kinderen kan ik 100% zeggen hierin gelukkig te zijn. Daarnaast probeer ik zo nu en dan een aantal sportieve uurtjes te pakken, meestal door een stukje hard te lopen in de omgeving van mijn woonplaats Norg. Dit geeft mij de benodigde ontspanning en houdt mijn geest en lijf in balans.