Wij ondersteunen volwassenen met forensische/psychiatrische, psychosociale en psychogeriatrische problemen in de thuissituatie. Mensen met verslavingsproblematiek, met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking, mensen in de laatste levensfase en gezinnen met meervoudige problematiek met huisvesting, financiën, sociaal functioneren, psychisch functioneren, zingeving, lichamelijk functioneren, praktisch functioneren en dagbesteding.

ik-bak-er-weer-wat-van

U woont zelfstandig maar dit kost u moeite; U heeft geen of weinig mensen in uw omgeving die u kunnen ondersteunen of helpen of u heeft meer specialistische zorg dan dat zij kunnen bieden. Sinds 1 januari 2015 wordt deze hulp geboden via de Wmo in uw gemeenten. Bij het Wmo loket of bij de wijkteams van uw gemeente vindt u de informatie hoe u voor onze begeleiding in aanmerking kunt komen. Het staat u ook vrij om onze begeleiding zelf in te kopen (buiten de Wmo om). In dat geval kunt u rechtstreeks contact net ons opnemen en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Om in aanmerking te komen voor begeleiding moet u in ieder geval aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • U bent minimaal 18 jaar oud;
  • U staat ingeschreven in het GBA (Gemeentelijk Basis Administratie)
  • U heeft een zorgverzekering.

Voldoet u aan bovenstaande voorwaarden dan kunt u contact met ons opnemen. In een kort telefonisch aanmeldgesprek bespreken we uw begeleidingsvraag, geven we informatie over ons zorgaanbod en bespreken we of dit aansluit bij uw vraag. Als de vraag aansluit bij ons zorgaanbod inventariseren we wat er geregeld moet worden om de begeleiding te kunnen inzetten. Bijvoorbeeld contact opnemen met de gemeente of misshcien dat u al een beschikking heeft of u wilt overstappen naar een andere zorgaanbieder. Aansluitend vindt een intakegesprek plaats

gesprek

Een zorgverlener van Stichting GoedGeregeld komt bij u thuis samen met de Wmo consulent om een keukentafelgesprek te voeren. Tijdens dit gesprek wordt gekeken of er begeleiding geboden kan worden die bij uw situatie past. De gegevens uit het gesprek zullen door de Wmo consulent worden verwerkt in een ondersteuningsplan. In dit ondersteuningsplan staan de begeleidingsvragen en doelen vermeld.

Het kan voorkomen dat er extra gegevens ogevraagd moeten worden. Dit mag nooit zonder uw toestemming worden gedaan. De gemeente en Stichting GoedGeregeld vragen altijd uw toestemming middels een schriftelijke toestemmingsverklaring die door u ondertekend moet worden. Zonder uw handtekening mag er geen informatie verstrekt worden door derden en aan derden.